Kernel32.dll hiba és megoldásai


A "Kernel32.dll" hibával kapcsolatos problémák többnyire az operációs rendszerrel vagy a rendszerkönyvtárakkal kapcsolatosak. Azonban fontos megemlíteni, hogy a FyreMC kliens kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre van optimalizálva, ezért csak ilyen környezetben futtatható. Ha 32 bites operációs rendszert használsz, ez okozhat kompatibilitási problémákat.

Ebben a helyzetben az alábbi lépéseket javaslom:

  1. 64 bites operációs rendszer: Ellenőrizd, hogy a számítógéped 64 bites-e. Ha nem, fontolj meg egy 64 bites verziójú Windows telepítését, hogy kompatibilis legyen a FyreMC klienssel.

  2. Rendszerfrissítés: Ha már 64 bites rendszert használsz, győződj meg róla, hogy az operációs rendszered a legfrissebb verzió. Ha nem, frissítsd a Windows Update segítségével.

  3. Futtatás rendszergazdaként: Próbáld meg jobb gombbal kattintani a FyreMC kliens ikonjára, és válaszd az "Futtatás rendszergazdaként" opciót.

  4. Újratelepítés: Töröld, majd telepítsd újra a FyreMC klienst. Lehet, hogy valami fájl sérült vagy hiányzik.


Hogyan deríthetem ki, hogy 64 bites operációs rendszerem van-e?

  1. Kattints a Windows keresősávjára vagy keresős ikonra az eszköztáron.

  2. Írd be, hogy "Rendszerinformáció" és válaszd ki az első találatot.

  3. Az újonnan megnyíló ablakban keresd meg a "Rendszer típusa" vagy "System type" nevű sort. Itt láthatod, hogy "x64-alapú PC" (ami 64 bites) vagy "x86-alapú PC" (ami 32 bites) e.

Ha "x64-based PC"-t látsz, akkor a géped 64 bites. Ha "x86-based PC"-t látsz, akkor a rendszered 32 bites.

Létrehozás dátuma: 2023. 10. 24. 16:15      Módosult: 2023. 10. 24. 16:15