Hol tudok Staff-ra panaszt tenni?

Sokat foglalkozunk azzal, hogy a FyreMC a lehető legjobb élményt nyújtsa számotokra. De tudjuk, hogy néha problémák is adódhatnak. Ha úgy érzed, hogy egy staff tag nem megfelelően viselkedett, vagy valamilyen okból kifolyólag panaszt szeretnél tenni rá, itt megtalálod a teendőidet.

1. lépés:
Nyiss ticketet

Először is, nyiss egy ticketet a ticket.fyremc.hu oldalon. A ticket a hivatalos útja annak, hogy jelezd a problémát.

2. lépés:
A panasz részletezése
 
Kérjük, hogy írd le pontosan:

 • Kire szeretnél panaszt tenni (pl. staff tag neve)?
 • Miért szeretnél panaszt tenni (mi történt)?
 • Adj meg minden fontos információt: képeket, videókat, dátumot és az előzményeket.

FONTOS: A képek és videók nagyon hasznosak lehetnek, de győződj meg róla, hogy csak a releváns részeket osztod meg. Ne felejtsd el, hogy a bizalmas információkat, mint a jelszavakat, soha ne oszd meg senkivel!

FAQ (Gyakran Ismételt Kérdések):

 1. Mennyi időbe telik, mire válaszolnak a panaszomra? 
  • Minden panaszt komolyan veszünk, és igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni. Általában 48 órán belül választ kapsz.
 2. Mi történik, ha a panaszom jogos? 
  • Ha a panaszod jogosnak bizonyul, megteszünk minden szükséges intézkedést, hogy a hasonló esetek a jövőben ne forduljanak elő.
 3. Mit tegyek, ha nem értek egyet a döntéssel?
  • Amennyiben nem értesz egyet a döntéssel, további információval vagy bizonyítékkal újra felveheted a kapcsolatot velünk, és újraértékeljük az esetet.

Emlékezz rá, hogy az a célunk, hogy minden játékos számára a legjobb élményt biztosítsuk. Ha valamilyen problémád adódik, ne habozz megosztani velünk, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megoldjuk. Köszönjük, hogy a szerverünkön játszol, és reméljük, hogy még sokáig velünk maradsz!

Létrehozás dátuma: 2023. 10. 19. 15:40      Módosult: 2023. 10. 19. 15:42