Miért tiltottak vagy némítottak?

Miért tiltottak vagy némítottak? - Ez állhat a szankciók mögött

Sokszor érthetetlennek tűnik, amikor hirtelen kitiltást vagy némítást kapsz egy szerverről, főleg ha nem érzed, hogy bármit is rosszul tettél volna. De ne aggódj! Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen okokból kaphatsz szankciót és hogyan érthetsz meg többet a mögötte lévő döntésekről.

A szankciók háttere

Minden szervernek megvannak a maga szabályai, amelyeket a közösség érdekeiben hoztak létre. Ezek a szabályok a játékszabályzat dokumentumban találhatók. Emellett az Általános Szerződési Feltételek vagy röviden ÁSZF is tartalmaz néhány fontos irányelvet.

Miért kaphatsz kitiltást vagy némítást?

  1. Megsértetted a játékszabályzatot. Például: griefelés, spam, káromkodás vagy más játékosok zaklatása.
  2. Tisztességtelen előnyre törekszel. Pl.: cheat vagy hack használata.
  3. Kommunikációs problémák. Nem megfelelő kommunikáció, negatív hozzáállás vagy egyéb problémák, amelyek zavarják a közösséget.

Megértés és nyugalom

Ha valamilyen szankciót kaptál, először is nyugodj meg. Lehet, hogy csak félreértés történt, de az is lehet, hogy valamit nem tartottál be a szabályzatból. Mindenesetre fontos lépés a szabályzat és az ÁSZF átnézése, hogy tisztában legyél azzal, miért kaptad a szankciót. A szankció indoklása mindig tartalmazza, hogy milyen cselekedettel sértetted meg a szabályzatot.

Ha úgy érzed, hogy jogtalanul kaptál büntetést vagy további információkra van szükséged, nyiss ticketet. Fontos, hogy a ticketben pontosan írd le:

  • Melyik Staff osztotta ki a büntetésedet
  • Mi a büntetésed típusa (kitiltás vagy némítás)

Ezután kérlek várj türelemmel, az érintett csapattag hamarosan válaszolni fog!

Összegzés

Senki sem szeret kitiltást vagy némítást kapni, de néha ezek szükségesek a közösség érdekeiben. Reméljük, hogy ezzel a cikkel tisztábban látod a szankciók okait és azt, hogyan léphetsz tovább. Legfontosabb tanács: legyünk tisztelettudóak egymással, és tartsuk be a szabályokat!


Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)

  1. Mit tegyek, ha úgy érzem, jogtalanul kaptam szankciót?

    • Ha úgy érzed, hogy jogtalanul kaptál büntetést, nyiss egy ticketet  és írd le a szükséges információkat. A csapatunk hamarosan válaszolni fog.

  2. Hol találom meg a játékszabályzatot és az ÁSZF-et?

    • Mindkét dokumentum a Tudásbázisban található. Erősen javasoljuk, hogy olvasd el őket, mielőtt bármilyen játékba kezdenél.

  3. Mennyi idő alatt kapok választ a ticketemre?

    • A válaszidő változó, de általában 24-48 órán belül válaszolunk. Kérjük, legyél türelmes!

  4. Lehetőség van-e a szankció eltörlésére vagy csökkentésére?

    • Igen, ha a csapat úgy ítéli meg, hogy a szankció jogtalan volt, de ehhez bizonyítanod kell az ellenkezőjét. Minden esetet egyedileg vizsgálunk.

  5. Mi történik, ha többször is megszegem a szabályokat?

    • Ha többször is megsérted a szabályokat, szigorúbb szankciókban részesülhetsz, beleértve az örök és kliens kitiltás is.


Létrehozás dátuma: 2023. 10. 19. 1:07      Módosult: 2023. 10. 19. 2:01