Média rang jelentkezés

Média rang jelentkezés és információi!

Minden, amit tudni érdemes: tudnivalók, jutalmak, feltételek

Videósok feladata

Mi a videósok feladata?

Nos, mit is jelent pontosan a videósok számára? Egyszerűen fogalmazva, a szerverről készítenek videókat és élő adásokat. A cél? Az, hogy népszerűsítsék a szervert és hozzájáruljanak annak növekvő népszerűségéhez. Tehát, ha imádod az élő adásokat vagy a videókészítést, és szeretnél egy új platformon megmutatni magad, a FyreMC a te helyed!

A Media rang feltételei

Milyen feltételeknek kell megfelelni?

A Media ranghoz tartozó feltételek az alábbiak:

  • Legalább 1000 feliratkozó
  • Aktív nézőtábor
  • FyreMC tartalmakkal rendelkező aktív csatorna
  • 14 életéved betöltése

És mi a helyzet a Media+ ranggal? Nos, itt egy kicsit magasabbra teszik a mércét:

  • Legalább 5000 feliratkozó
  • Aktív nézőtábor
  • FyreMC tartalommal rendelkező aktív csatorna
  • Természetesen itt is 14 életév a minimum.

Twitch és Tiktok

A Twitch rajongók számára: csak akkor jelentkezhetsz, ha legalább 40 aktív és egyidejű nézővel büszkélkedhetsz. És mi a helyzet a Tiktokkal? Legalább 3000 követővel kell rendelkezned, hogy jelentkezhess.

Jelentkezési folyamat

Alapvető lépések

Ha úgy érzed, megfelelsz ezeknek a feltételeknek, akkor a következő lépés a jelentkezés. Hogyan? Egyszerűen a "ticket" szekción keresztül. Ne felejtsd el elküldeni nekünk a játékosneved és a csatornádra mutató linket!

Tudnivalók és elbírálás

De várj! Még ha minden feltételnek meg is felelsz, az még nem garantálja a rangot. Minden jelentkezést egyedi elbírálás és átvilágítás után ítélünk meg.

Média rang előnyei és feltételei

FyreCoin sorsolás

A Média rangosok számára minden hónapban igényelhető egy bizonyos mennyiségű FyreCoin. Mire jó ez? Kizárólag sorsolás céljára használhatod. A Média ranghoz 5.000, míg a Média+ ranghoz 10.000 FyreCoin jár.

Minimum feltöltés

Minden hónapban legalább egy tartalom feltöltése a kötelező, de ha valamiért nem sikerülne, csak jelezd!

Magatartás és szabályok

Az alapvető szabályok, mint például a káromkodás, csalás vagy játékosok átverésének elkerülése, ugyanúgy érvényesek rád is. És ha valaki zaklatna? Készíts bizonyítékot és küldd el nekünk!

Hirdetési lehetőségek

Számos hirdetési lehetőséged van. Akár a szerveren keresztül a /live vagy /video parancsokkal, vagy a Discord szerverünkön keresztül. De ne felejtsd el: minden tartalomhoz csak egyszer használhatod a hirdetési parancsot!

Livestream tudnivalók

Ha több szerveren is játszol egy stream során, kérjük, hogy a FyreMC legyen az utolsó.

Biztonság és azonosítás

Ne felejtsd el bekapcsolni a kétlépcsős azonosítást karaktereden! Fontos, hogy még a rang megadása előtt bekapcsold, különben kizár a rendszer az alacsony biztonsági szint miatt!

Média beszélgető és közösség

A Discord rangod birtokbavételével egy Média beszélgető csatornához is hozzáférsz, ahol kizárólag a média rangosok beszélhetnek. És persze, a közösség is ott vár rád!

Havi jutalmak

Minden hónapban jutalmazunk! Ne felejtsd el igényelni a rangodnak megfelelően!

Ez tehát a FyreMC Média rangja. Ha szeretnél csatlakozni és részese lenni ennek a fantasztikus közösségnek, ne habozz jelentkezni!


GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) a FyreMC Média Ranghoz

  1. Kell-e fizetni a Média rangért?
    • Nem, a Média rang ingyenes. A célunk az, hogy a közösség aktív tagjait támogassuk, akik kreatív módon járulnak hozzá a szerverünk népszerűsítéséhez.
  2. Meddig tart a jelentkezési folyamat elbírálása?
    • Általában a jelentkezések elbírálása 10-15 munkanapon belül megtörténik, de a nagy érdeklődés esetén ez az időtartam meghosszabbodhat.
  3. Mi történik, ha nem töltök fel havonta legalább egy tartalmat?
    • Ha egy hónapban nem töltöttél fel tartalmat és nem is jelezted előre az okát, a Média rangod veszélybe kerülhet. Azonban mindig készen állunk arra, hogy meghallgassuk az okokat és megpróbáljunk rugalmasak lenni.
  4. Milyen platformokon jelentkezhetek a Média rangra?
    • Jelenleg YouTube, Twitch és TikTok platformokon lehet jelentkezni.
  5. Hogyan változtathatom meg a Média rangomat Média+ rangra?
    • Ha elérnéd a Média+ ranghoz szükséges feltételeket, egyszerűen nyiss egy új ticketet a jelentkezési résznél, és jelezd, hogy a Média+ rangra szeretnél váltani.
  6. Mi a különbség a Média és a Média+ rang között?
    • A Média+ rang magasabb követelményeket támaszt és több előnyt nyújt, például nagyobb mennyiségű FyreCoin-t kaphatsz havi szinten.
  7. Mire használhatom a FyreCoin-t?
    • A FyreCoin-t kizárólag sorsolásokra használhatod a szerveren belül.
  8. Van-e lehetséges korlátozás a tartalom típusával vagy stílusával kapcsolatban?
    • A tartalmadnak pozitív, építő jellegűnek kell lennie és meg kell felelnie a FyreMC szabályzatának. Kerüld a negatív, sértő vagy káros tartalmakat.
  9. Mi történik, ha zaklatnak vagy negatív visszajelzéseket kapok?
    • Kérjük, hogy az ilyen eseteket azonnal jelezd nekünk a bizonyítékokkal együtt, és a csapatunk azonnal foglalkozni fog a problémával.
  10. Hogyan tudok kapcsolatba lépni a FyreMC csapatával ha további kérdéseim vannak?
    • A leggyorsabb módszer a Discord vagy a ticket.fyremc.hu oldal. Nyiss egy ticketet, és a csapatunk hamarosan válaszolni fog.

Reméljük, hogy a GYIK segített tisztázni a kérdéseidet! Ha további információra van szükséged, kérjük, lépj kapcsolatba velünk!

Létrehozás dátuma: 2023. 10. 18. 0:01      Módosult: 2023. 10. 18. 0:20
Média ranggal kapcsolatos témák